Hvad er Ildfluefest?
Ildfluefest er, for Ikarus Stage Arts og Ildflueakademiets børn, en kulmination af vores arbejde fra foråret og sommeren; for alle andre, er det en stor åben kulturfest i Trekanten, hvor formålet er at skabe nye møder og fejre fællesskabet gennem kunst og kulturelle oplevelser. Her mødes folk i alle aldre og fra forskellige kulturer og deler sin kunst, glæde, mad og nærver. Festivalen består af en hel dag med optrædener med både professionelle og amatører, udstillinger med børnenes kreationer, loppemarkeder, og gadekøkken. Højdepunktet under festivalen bliver ceremonien når børnene sammen med skuespillere i Ikarus Stage Arts planter et æbletræ udenfor Trivselshuset; et symbol på viljen til at slå rod, behovet for næring for at vokse, og ønsket om at give noget dejligt tilbage i fremtiden. Hele arrangementet vil blive til med hjælp fra børnene og frivillige fra Trekanten.

Målgruppe:
Vi ønsker at skabe en inkluderende festival, for især børn og unge, men også forældre og bedsteforældre. Det er en fest for hele familien, med det formål at samle folk fra hele Holstebro og omegn, i Trekanten.

Ildflue Fest

Igen i år er vi så heldige at der holdes Ildfluefest i og omkring vores alles Trivselshus.

Festen afholdes d. 3 September, så sæt et stort kryds i kalenderen allerede nu.

Der bliver mulighed for at leje et bord til loppemarked, men hvis du har mulighed for at byde ind med en madbod er dette også muligt.

Hvis du allerede nu ved at du gerne vil have en bod eller en plads til at opstille en madbod. 
Kontakt da Anja Klok Schou på:
Tlf: 30845752
Mail: Anja@Trekantenholstebro.dk