Andet hold 'Gode liv Guider's dimension 2022

Vores andet hold “Det Gode Liv” - guider er klar til at gå ud i verden med nye indsigter og forståelser af hvad det gode liv er ❤️

    

Guiderne fortalte til dimensionen hvad de har fået ud af at gå på kurset:

“I en alder af 79 år har jeg lært at trække vejret rigtigt”

“Jeg har altid fortalt mig selv jeg ikke var aktiv fordi jeg ikke dyrker en sport. Jeg har tit dunket mig selv i hovedet med det. På kurset fandt jeg ud af at der er mange måder at være aktiv på. Jeg fandt også ud af at jeg elsker at gå - nu går jeg 15.000 skridt om dagen. Jeg ER aktiv - det gør mig stolt af mig selv.”

“Jeg har altid holdt mig tilbage og ikke sagt min mening. På holdet var jeg tryg og der var ikke kun en sandhed. Jeg blev rummet og anerkendt og det betød at jeg turde åbne mig op. Jeg har fået mere mod på at stå ved at være mig”

“Inden kurset har jeg i mange år lidt af smerter i nakken og ryggen. Jeg lærte at trække vejret og fik nogle øvelser jeg kan lave. Nu har jeg ikke ondt mere.”

“Det bedste var skovturen! Hold da op der er højt til loftet og ro til fordybelse”

“At lære at give Bars har været så dejligt. Når jeg giver Bars føler jeg at jeg gør en forskel for et andet menneske. Og når jeg modtager Bars gør det mig mindre stresset”

“Jeg har lært af Bars at når jeg mærker en tung energi behøver jeg ikke overtage den. Jeg kan sige til den: du hører ikke til hos mig. Det bruger jeg også i andre situationer nu”

“Det at være i en gruppe med vidt forskellige mennesker har været lærerigt. Jeg har mødt mennesker jeg ikke normalt ville snakke med. Det er også en øjenåbner. Vi er slet ikke så forskellige”

“At have Pernille Friis med hver gang har skabt tryghed for os. Og så er det nogle super dygtige fagfolk der kommer og underviser os”
“Jeg er klar til at være en god-liv guide for mig selv. Og jeg er klar til også at være det for andre”

Tak til Jens Kristian Hedegaard (byrådspolitiker for Social og Sundhedsudvalget) for at du bakker op om guiderne og er med til at lytte til deres erfaringer og officielt anerkende dem med diplom.
Har du fået lyst til at blive “God Liv Guide”?
Vi starter nyt hold op efter sommerferien - vil du vide mere kontakt Pernille Friis på tlf: 30840519 eller på mail: pernille@trekantenholstebro.dk