Velkommen til Trivselshuset

Her kan du læse mere om Trivselshuset

Trekantens flotte beboerhus. Trivselshuset er det moderne forsamlingshus for beboerne i Trekantområdet i Holstebro. Her på siden kan du læse mere om huset og de mange muligheder dette rummer. Du bør også tjekke aktivitetskalenderen og se de mange spændende aktiviteter vi laver i samarbejde med beboerne. Du er velkommen til at kigge ind hos os!

Trivselshuset er på 676 m2 og ligger på Asagårdens Boldbane, Asagården 55A, 7500 Holstebro. Aktiviteterne i huset er centreret omkring det centrale torv, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe og lidt spiseligt fra kiosken, mens man f.eks. læser dagens avis. I den tilstødende TV-stue, som kan lukkes af med en foldedør, kan man i sofagruppen slappe af til én af de ca. 40 TV-kanaler.

Rundt om torvet findes de mange aktivitetsrum. I mødelokalet tilbyder vi 4 dage i ugen lektiehjælp. Der er desuden Frivillig Rådgivning, Kreativ Gruppe, Perlesyning… (se ”Ugeskema”)

I IT-rummet kan du lave lektier, søge jobs eller blot bruge computerne til facebook eller youtube. Vi har i huset trådløst gæstenetværk, så det er også muligt at medbringe sin egen ipad eller bærbare PC. Ved siden af ligger det store værksted, hvor kun fantasien sætter grænser. Der er 3 høvlbænke, 3 symaskineborde med symaskiner og 2 hæve-/sænkearbejdsborde. I skabene er der fyldt op med håndværktøj, elektriske maskiner, sygrej, maling, lærreder, klippe-/klistregrej… Materialer skal man selv medbringe.

Motionsrummet giver rig mulighed for at få sved på panden. Det er gratis for områdets beboere at bruge rummet, hvor der er løbebånd, 2 kondicykler, stepmaskine, romaskine, crosstrainer, mavebænk, motionsbænk, håndvægte, kettlebells, måtter og stor bold. Du kan selv medbringe musik på iphone eller til CD-afspilleren.

I kiosken kan du købe sportsbolle, miniburger, pizza, kyllingeflute, boller med ost/pålæg, toast, kaffe, te, varm chokolade, sodavand, is og slik. Vi tilbyder desuden af og til gratis frugt. Priserne er absolut overkommelige.

Hos personalet kan du få information, råd og vejledning.

Kig ind – det vil du ikke fortryde.

Find os på Facebook: https://www.facebook.com/Trivselshuset