Velkommen til Trivselshuset

Her kan du læse mere om Trivselshuset

Trekantens flotte beboerhus. Trivselshuset er det moderne forsamlingshus for beboerne i Trekantområdet i Holstebro. Her på siden kan du læse mere om huset og de mange muligheder dette rummer. Du bør også tjekke aktivitetskalenderen og se de mange spændende aktiviteter vi laver i samarbejde med beboerne. Du er velkommen til at kigge ind hos os!

Trivselshuset er på 676 m2 og ligger på Asagårdens Boldbane, Asagården 55A, 7500 Holstebro. Aktiviteterne i huset er centreret omkring det centrale torv, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe og lidt spiseligt fra kiosken, mens man f.eks. læser dagens avis. I den tilstødende TV-stue, som kan lukkes af med en foldedør, kan man i sofagruppen slappe af til én af de ca. 40 TV-kanaler.

Rundt om torvet findes de mange aktivitetsrum. I mødelokalet tilbyder vi 4 dage i ugen lektiehjælp. Der er desuden Åben Rådgivning for 2-sprogede, Kreativ Gruppe, Perlesyning… (se ”Ugeskema”)

I IT-rummet kan du lave lektier, søge jobs eller blot bruge computerne til facebook eller youtube. Vi har i huset trådløst gæstenetværk, så det er også muligt at medbringe sin egen ipad eller bærbare PC. Ved siden af ligger det store værksted, hvor kun fantasien sætter grænser. Der er 3 høvlbænke, 3 symaskineborde med symaskiner og 2 hæve-/sænkearbejdsborde. I skabene er der fyldt op med håndværktøj, elektriske maskiner, sygrej, maling, lærreder, klippe-/klistregrej… Materialer skal man selv medbringe.

Motionsrummet giver rig mulighed for at få sved på panden. Det er gratis for områdets beboere at bruge rummet, hvor der er løbebånd, 2 kondicykler, stepmaskine, romaskine, crosstrainer, mavebænk, motionsbænk, håndvægte, kettlebells, måtter og stor bold. Du kan selv medbringe musik på iphone eller til CD-afspilleren.

I kiosken kan du købe sportsbolle, miniburger, pizza, kyllingeflute, boller med ost/pålæg, toast, kaffe, te, varm chokolade, sodavand, is og slik. Vi tilbyder desuden af og til gratis frugt. Priserne er absolut overkommelige.

Hos beboerrådgiver Ivan Frederiksen og projektleder Søren Christensen kan du få information, råd og vejledning.

Kig ind – det vil du ikke fortryde.

Find os på Facebook: https://www.facebook.com/Trivselshuset